İçeriğe geç

14+ En İyi Türk Erkek Giyim Markaları

Türk dizilerinde de göreceğiniz gibi Türk erkekleri şık giyim seçimleriyle tanınabilir. Türk erkek giyim markaları ağırlıklı olarak Avrupa modasından etkilenmiş ancak kendilerine has tasarımları ve eşsiz kaliteleri var. Ayrıca birçok uluslararası moda markası da Türkiye’de üretilmektedir. Türkiye kendisini büyük bir moda üreticisi olmaktan dünya modasının merkezlerinden biri haline getiriyor ve İstanbul, Türk moda dünyasının merkezi konumunda. İstanbul size lüks giyim markalarının yanı sıra uygun fiyatlı markalardan da alışveriş yapma şansı sunuyor. Yeni gelenler için hangi Türk giyim markalarının sizin için daha uygun olduğuna karar vermek zor olabilir. Bu nedenle, daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşamak için bilgi sahibi olmak önemlidir. Türk Erkek Giyim Markaları hakkında ihtiyacınız olan tüm markaları anlatacağım.

Türk Erkek Giyim Markaları
Türk Erkek Giyim Markaları

Türk Erkek Giyim Markaları

1. Vakko

Vakko, Türkiye’nin en tanınmış lüks giyim markalarından biridir. İlk olarak 1934 yılında Vitali Hakko tarafından bir şapka dükkanı olarak kurulan markanın günümüzde popülaritesi tartışılmaz. Vakko sadece erkek giyim ürünleri satmıyor, aynı zamanda erkekler için en iyi moda ürünlerinden birini sunuyor.

Vakko’nun eski bir Türk villası olan ilk mağazası, Vakko’nun tasarımları gibi modern ama çok geleneksel ve lüks bir atmosfer sunuyor. Vakko markası birçok perakende mağazası ile erkekler için harika seçenekler sunuyor. Tahmin edilebileceği gibi takım elbiselerin kalitesi de inkar edilemez. Ayrıca burada kaliteli gömlekler, kemerler, cüzdanlar ve daha birçok eşya bulabilirsiniz.

Vakko sadece kıyafet değil, aksesuar da satıyor. Yüksek kaliteli kravatları, resmi ve gündelik erkek kıyafetlerini veya kız arkadaşınız için zarif bir hediyeyi kolayca bulabilirsiniz. Tasarımları ve çeşitliliği satın alma isteği uyandırıyor. Uzun lafın kısası Vakko kendinizi iyi hissettirebilecek bir marka ancak tahmin edebileceğiniz gibi fiyat aralığı oldukça yüksek. Ancak kıyafetlerin kalitesi göz önüne alındığında fiyatları kabul edilebilir.

2. Mavi

Mavi, 1991 yılında İstanbul’da kurulmuş bir dünya markasıdır. Casual tarzı tercih edenler için mükemmel bir seçim olan bu marka, gençler arasında oldukça popülerdir. Mavi’nin mağazalarında hemen hemen herkesin harika kıyafetler bulabileceğine inanıyoruz.

Marka hem erkekler hem de kadınlar ve çocuklar için harika seçenekler sunuyor. Mavi şüphesiz tüm zamanların en sevdiğim jean markalarından biridir. Kot pantolonlarımın neredeyse tamamının Mavi’den olduğunu ve beni hiç yarı yolda bırakmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Herkes mükemmel kot pantolonu burada bulabilir. Kot pantolonlar çok dayanıklıdır.

Mavi sadece kot pantolon almak isteyenler için değil. Ceketler, kazaklar, tişörtler ve daha birçok giysi ve aksesuar bulabilirsiniz. Mavi uygun fiyatlı bir marka, bu da onu daha çekici kılıyor. Marka, kalite ve fiyat açısından büyük değer sunar. Tüm Türkiye şehirlerinde Mavi mağazalarını bulabilir veya Mavi’nin ürünlerini online sipariş verebilirsiniz.

3. Beymen

Beymen, moda ve lüks denilince akla gelen ilk markalardan biridir. Beymen markası 1971 yılında Osman Boyner tarafından Kerim Kerimol ve Silvano Corsini ile birlikte kuruldu. Beymen bir erkek giyim markası olarak başladı. Günümüzde kadın kıyafetleri, aksesuarlar, ev ürünleri ve daha birçok eşyayı bulabilirsiniz. Marka aynı zamanda birçok global moda markasının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

Saint Laurent, Versace, Givenchy ve daha lüks moda ürünlerini Beymen mağazalarında bulabilirsiniz. Sadece şık kıyafetler giymeyi seviyorsanız, bu marka standartlarınızı karşılayabilir. Birçok harika seçeneğe sahip çok kaliteli bir markadır. Bu marka hakkında fiyat aralığının yüksek olması dışında olumsuz bir yorum duymadım. Alışveriş merkezlerinin çoğunda bir Beymen mağazası bulabilirsiniz.

4. LTB Jeans

LTB popüler bir kot markasıdır. Marka, 1994 yılında Ahmet ve Hüseyin tarafından kuruldu. Kardeşler ve asıl amaçları mükemmel jean’i yaratmak. Bu marka sadece erkekler için değil, kadınlar ve çocuklar için de harika seçeneklere sahiptir.

LTB Jeans koleksiyonunda ayrıca gömlek, ceket, pantolon, aksesuar ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Alışveriş merkezlerinin çoğunda mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Bu markanın artılarından biri fiyat aralığıdır. O kadar ucuz olmasa da kesinlikle orta sınıf insanlar için uygun fiyatlı.

5. D`S Damat

D`S Damat, 2002 yılında Süleyman Orakçıoğlu tarafından kuruldu. Asıl amaç, erkeklere uygun fiyatlı kıyafetlerle şık giyinme fırsatı vermekti. Hem şık hem de uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız, bu marka standartlarınızı karşılayabilir. D`S Damat, kaliteli lüks kıyafetleri daha uygun fiyatlara sunar.

Bu markanın ana hedef kitlesi genç iş adamlarıdır. Bir şirkette çalışıyorsanız ve maskülen ama şık giyinmeyi tercih ediyorsanız D`S Damat’ı düşünebilirsiniz. D`S Damat hem resmi hem de gündelik seçenekler sunar. Türkiye’deki alışveriş merkezlerindeki mağazalarını rahatlıkla ziyaret edebilir, dolabınızı keyifli bir alan haline getirebilirsiniz.

6. Mudo

Mudo, 1964 yılında Beyoğlu’nda küçük bir mağaza olarak kuruldu. Ancak küçük mağazaları en popüler Türk markalarından biri haline geldi. Neredeyse her şeyle mükemmel uyum sağlayan koyu yeşil bir kazak. Ne zaman aldığımı hatırlayamıyorum ama ne zaman giysem beni mutlu ediyor. Bir Mudo mağazasına girdiğinizde, tasarımı ve zarif Mudo aksesuarları ile kendinizi tamamen kaybedebilirsiniz.

Mudo, hem erkekler hem de kadınlar için çok kaliteli ve son derece moda giysiler yaratıyor. Zevkinize uygun mükemmel kıyafetleri kolayca bulabilirsiniz. Mudo’nun hem bütçe hem de lüks müşteriler için giyim ürünleri var. Mudo’nun rakipleri kadar perakende mağazası yok ama mağazaları rakiplerine göre daha büyük ve daha keyifli.

7. Kiğılı

Kiğılı, erkek giyim söz konusu olduğunda önemli bir giyim markasıdır. Marka, 1969 yılında Abdullah Kiğılı tarafından kuruldu. Bugün hala Türkiye’nin ve dünyanın en popüler markalarından biri. Bu giyim markasını tanımlamak için mükemmel kelimenin “klas” olduğunu söyleyebilirim.

Kiğılı, sofistike, lüks ve birinci sınıf bir erkek giyim markasıdır. Markanın özel günler için mükemmel tasarımları bulunmaktadır. Mesela düğünümde giyeceğim tüm kıyafetlerim Kiğılı’dan alındı.Bütçen varsa bu mağazadan kıyafet almamak ayıp olur. Büyük alışveriş merkezinde Kiğılı’s mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

8. De Facto

De Facto 2005 yılında kuruldu ve bugün bu moda markası herkes arasında, özellikle de genç erkekler arasında oldukça popüler. De Facto oldukça bütçe dostu bir mağaza ve burada kadın, erkek, çocuk ve hatta bebek kıyafetleri bulmak mümkün. De Facto en yaygın giyim mağazası alışveriş merkezlerinden biridir.

Yüksek talep nedeniyle, daha düşük bir fiyat aralığı ve daha fazla giyim çeşidi sundukları için mağazaları genellikle rakiplerinden daha kalabalıktır. Günlük tarzın hayranıysanız ve uygun fiyatlı bir marka arıyorsanız, cevabınız De Facto. Son derece uygun fiyatlı giysiler bulabiliyorum.

9. Ramsey

Ramsey, Remzi Gür tarafından Londra’da kuruldu. Resmi giyimde öne çıkan, çok popüler bir Türk erkek giyim markasıdır. Fiyatları uygun olan Ramsey, müşterilerine bol bol giyim seçeneği sunuyor. Resmi bir kıyafet arayanlar için harika bir marka olduğuna inanıyorum. Bu markanın yarattığı birçok şık ve trend kıyafeti bulabilirsiniz. Özetlemek gerekirse, Ramsey, Türkiye’nin her şehrinde ve komşu ülkesinde bulabileceğiniz çeşitli kıyafet çeşitleriyle kesinlikle harika bir markadır.

10. Colin’s

Colin’s giyim markasının geçmişi 1983 yılına dayanmaktadır. Nurettin Eroğlu ve dört erkek kardeşi tarafından kurulmuştur. Bugün bu markanın Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda mağazası var. Bu fabrikanın yarattığı ilk giyim ürünleri erkek ceketleri ve montlarıydı. Yıllar içinde Colins kot pantolon da tasarlamaya başladı.

Colin’s başarısını hem uygun fiyatlı hem de kaliteli kıyafetler satmasına borçlu. Colins hem erkekler hem de kadınlar için kıyafetler sunuyor. Tarzınızı tamamlayan casual ve cool kıyafetleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Trend olan, şık, günlük kıyafetler satın almak istiyorsanız mağazalarından alışveriş yapmayı düşünmelisiniz.

11. Sarar

Sarar, 1944 yılında Abdurrahman Sarar tarafından kuruldu. Bu giyim markası Eskişehir merkezlidir ve tüm Türkiye’de oldukça popülerdir. Marka erkek ve kadın kıyafetleri sunsa da, Sarar resmi bir erkek giyim markası olarak kategorize edilebilir.

Sarar aynı zamanda spor giyim ya da gündelik tarzda giysiler de yaratıyor, ancak gündelik tasarımları bile yine de biraz resmi ve zengin görünüyor. Resmi görünümlü kıyafetler almak için Sarar ihtiyacınızı karşılayabilir. Sarar zarif ve rahat tasarımlara sahiptir. Benim gibi resmi kıyafetlerin içinde rahat hissetmek isteyenlere bu markayı rahatlıkla tavsiye edebilirim.

12. Derimod

Son yıllarda, soğuk ülkelerden gelen artan turizm, deri modasının büyümesine katkıda bulunmuştur. Bugün Türkiye, dünyanın önde gelen deri moda ürünleri üreticilerinden biridir. Turistik yerlerin yakınında çok sayıda deri moda mağazası bulunmaktadır. Yine de en iyi deri giyim ve konfeksiyonu arıyorsanız Derimod en iyi markadır. Spor ayakkabılarım dışında neredeyse tüm ayakkabılarım Derimod’dan.

Resmi tasarımlarının yanı sıra gündelik ayakkabılarını da seviyorum. Derimod ayakkabılar çok yumuşak ama çok dayanıklı deriden yapılmıştır. Marka, en kaliteli deri çizme, çanta, ayakkabı ve diğer deri aksesuarlardan oluşan geniş bir koleksiyona sahiptir. Derimod, Türk halkının en popüler moda markasıdır ve perakende mağazalarını Türkiye’nin her yerinde bulabilirsiniz. Derimod’un Türkiye’de 110 perakende mağazası bulunuyor. Derimod ürünlerinde gerçek deri kullanıldığı için markaların fiyatları normal moda markalarından daha yüksektir.

13. Koton

Koton, Türkiye’nin en büyük giyim perakende zincirlerinden biridir. Koton, uygun fiyatlarla kaliteli gündelik giyim ile tanınır. Koton, ailenizin tüm üyelerine uygun birbirinden şık kıyafetlere sahiptir. Koton markası favorilerimden biri çünkü tekstillerinin çoğu pamuklu ve saf (%100) pamuklu kıyafetlerine bayılıyorum. Koton’un Türkiye’de 275, 28 ülkede 159 mağazası bulunuyor. Fiyatları oldukça düşük, ancak kaliteleri güzel.

14. LC Waikiki

LC Waikiki, herkes için nihai bütçe moda markasıdır. Türk Tema Tekstil Holding, bu Fransız firmasını 1997 yılında satın aldı. O zamandan beri LC Waikiki markası hızlı büyümesini sürdürdü. LC Waikiki, 2020 yılı itibarıyla markalarını 47 ülkede 1000’den fazla perakende mağazası ile 3 milyar ABD Doları brüt ciro ile satmaktadır. Marka felsefesi, herkesin iyi kıyafetler giymeye hakkı olduğudur.

LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İncelemenizi Önerdiğimiz Diğer Listeler